Stuur ons een bericht en krijg dezelfde dag antwoord! Uitsluitend bedoeld voor bloemisten en groothandelaren.

Whatsapp ons direct

Zomerbloemen

flower-icon

20 Jaar Ervaring

flower-icon

Piccolo specialist

flower-icon

Moderne Faciliteiten

Home » Zomerbloemen

Zomerbloemen Zaltbommel

Bent u voor zomerbloemen naar een professionele kwekerij op zoek? Bijvoorbeeld omdat u meer aan gaat bieden bij uw bloemenveiling? Ontdek in dat geval de mogelijkheden die Van de Werken Lisanthuskwekerij B.V. in Zaltbommel u te bieden heeft. U kiest bij ons uit talloze varianten en negen verschillende kleuren lisianthus: een van de meest gewilde bloemen bij bloemisten. Gaat uw voorkeur uit naar roze, paarse of witte varianten uit de Piccolo serie?

Meer dan 20 jaar ervaring met zomerbloemen bij de kwekerij

Sinds 1993 kweken wij de lisianthus uit de Piccolo serie, een van de meest schitterende, maar complexe bloemen. Met voldoende licht, water een de juiste temperatuur kweken wij in 10 weken de planten tot volwaardige bloem. In ons assortiment treft u voornamelijk de enkelbloemige lisianthus uit de Piccolo serie, maar ook de Claire Light Pink en Excaliber white koopt u bij ons in.

Eindeloze mogelijkheden met de lisianthus

Niet voor niets is de lisianthus een van de meest geliefde bloemen onder bloemisten. De mogelijkheden op het gebied van het maken boeketten en arrangementen zijn met deze bloem vrijwel eindeloos. Doordat de zomerbloemen iedere avond vers worden geleverd vanuit onze kwekerij en bekend staan om hoogstaande kwaliteit, biedt u bloemisten op uw veiling het beste van het beste aan.

Transporteren wij binnenkort naar uw bloemenveiling?

Heeft u zomerbloemen uit de Piccolo serie uit onze kwekerij online gezien die u graag wenst te bestellen? Geeft het door en contacteer ons per mail via info@vdwerkenlisianthus.nl. Onze medewerkers lichten graag alle mogelijkheden toe die wij u te bieden hebben. Heeft u vragen? Ook dan staan we u graag via het genoemde e-mailadres te woord.

Bestel direct:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid