Stuur ons een bericht en krijg dezelfde dag antwoord! Uitsluitend bedoeld voor bloemisten en groothandelaren.

Whatsapp ons direct

Zeldzame zomerbloem

flower-icon

20 Jaar Ervaring

flower-icon

Piccolo specialist

flower-icon

Moderne Faciliteiten

Home » Zeldzame zomerbloem

Zeldzame zomerbloem Zaltbommel

Wilt u een zeldzame zomerbloem op uw bloemenveiling aanbieden en bloemisten de keuze geven uit verschillende kleuren? Kies in dat geval voor de enkelbloemige lisianthus uit de Piccolo serie, gekweekt door Van de Werken Lisanthuskwekerij B.V. in Zaltbommel. Jaarlijks kweken wij ruim negen miljoen takken en kunt u bij ons zes tot negen verschillende gekleurde zomerbloemen kopen. Leveren wij binnenkort de Piccolo serie ook voor uw bloemenveiling?

Een zeldzame zomerbloem uit de Piccolo serie in 10 weken

Door onze ziektevrije bodem en de juiste omstandigheden zoals voldoende water, licht en de juiste temperatuur groeien onze zeldzame, planten in 10 weken uit tot gekleurde zomerbloemen. Daarna transporteren wij iedere avond bestellingen vers naar bloemenveilingen, zoals het Plantion in Ede en veiling Rhein-Maas in het Duitse Landgard.

Enkelbloemige lisianthus, Claire Light Pink en Excaliber White

Wij richten ons voornamelijk op het kweken van de enkelbloemige lisianthus uit de Piccolo serie, maar ook de Excaliber White en de Claire Light Pink behoren tot ons assortiment. Kies uit verschillende kleuren, zoals roze, geel en wit. Voor welke kleur u ook kiest, u bent bij ons altijd verzekerd van een verse bestelling én bloemen van hoogstaande kwaliteit. Welke gekleurde zomerbloemen koopt u binnenkort in bij onze kwekerij?

Bied hoogwaardige kwaliteit aan op uw bloemenveiling

Een bloem die lang meegaat en een rijke kleur heeft: dat is waar onze zeldzame zomerbloemen bekend om staan. Een bestelling plaatsen of meer informatie opvragen over bijvoorbeeld onze Piccolo serie doet u simpelweg door ons te mailen via info@vdwerkenlisianthus.nl. Wij voorzien u graag van meer informatie over onze gekleurde zomerbloemen. Wanneer leveren wij uw bestelling voor de deur van uw bloemenveiling?

Contact

Nieuwe Tijningen 90
5301 DA Zaltbommel
Tel: +31 (0)418 56 14 20
Mob: +31 (0)6 20 61 36 87
Fax: +31 (0)418 56 24 54
E-mail: info@vdwerkenlisianthus.nl

Bestel direct:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid