Stuur ons een bericht en krijg dezelfde dag antwoord! Uitsluitend bedoeld voor bloemisten en groothandelaren.

Whatsapp ons direct

Voorjaarsbloemen

flower-icon

20 Jaar Ervaring

flower-icon

Piccolo specialist

flower-icon

Moderne Faciliteiten

Home » Voorjaarsbloemen

Voorjaarsbloemen Zaltbommel

Enkelbloemige lisianthus voorjaarsbloemen zijn een onmisbare aankoop voor iedere bloemist. Het is een slimme keuze om deze aan te bieden op uw bloemenveiling. U wilt uiteraard wel een gevarieerd aanbod aan bloemen aan kunnen bieden. Koop een divers aanbod uit de Piccolo serie in maar liefst negen verschillende kleuren in bij Van de Werken Lisanthuskwekerij B.V., zoals roze, paarse en witte varianten.

Een greep uit ons aanbod voorjaarsbloemen

Gemiddeld telen wij zes tot negen verschillende kleuren, waardoor er voor uw groothandel meer dan genoeg voorjaarsbloemen in te kopen zijn. Een aantal voorbeelden van de bloemen waar u bij ons uit kiest:

Levering aan een brede afzetmarkt

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij inmiddels een breed netwerk opgebouwd. Iedere avond rijdt onze chauffeur met geconditioneerd transport richting Flora Holland in Aalsmeer. Ook leveren wij dagelijks aan Flora Holland in Eelde en het Plantion in Ede. Levert onze chauffeur binnenkort ook een bestelling voorjaarsbloemen bij uw bloemenhandel?

Stevigheid, houdbaarheid en teeltwijze spelen een cruciale rol

Van het kweken tot aan bezorging van de Piccolo bloemen bij uw bloemenveiling: stevigheid en uitstekende houdbaarheid staan bij ons altijd centraal. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een product in topstaat. Interesse in het plaatsen van een bestelling? Wij staan u graag te woord via info@vdwerkenlisianthus.nl.

Bestel direct:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid