Stuur ons een bericht en krijg dezelfde dag antwoord! Uitsluitend bedoeld voor bloemisten en groothandelaren.

Whatsapp ons direct

Home ยป Transport

Transport

Wanneer u een grote partij snijbloemen bestellen voor uw groothandel worden deze geleverd met speciale transport. Wij kunnen u verzekeren dat de snijbloemen die u bij Van de Werken Lisianthus besteld snel geleverd wordt en van een hoogwaardige kwaliteit is. Met een uitgebreide keuze uit verschillende soorten en kleuren, kiest u altijd voor de perfecte bloem. Maak voor een speciale gelegenheid een prachtig bloemenarrangement met verschillende soorten lisianthus.

Uw favoriete snijbloemen geleverd door Nederland met speciale transport

Wanneer u een bestelling plaatst bij Van de Werken Lisianthus B.V. worden de snijbloemen met een speciaal transport door heel Nederland geleverd. Onze vrachtwagen is geschikt voor geconditioneerd vervoer waardoor de snijbloemen met een hoogwaardige kwaliteit geleverd wordt. Het is zowel voor grote als kleine groothandels mogelijk om bloemen in te kopen bij onze kwekerij. Onze Piccolo serie bestaat uit maar liefst negen verschillende soorten. U kunt kiezen voor roze, gele, witte en paarse bloemen. Ook kan er een keuze worden gemaakt uit een enkelbloemige en dubbelbloemige lisianthus.

Bestel prachtige snijbloemen bij de piccolo specialist

Wanneer bij de Piccolo specialist snijbloemen besteld weet u zeker dat u een bloem besteld die maatschappelijk verantwoord is gekweekt. Als deelnemer van het Milieu Programma Sierteelt, ook bekend als MPS, nemen wij diverse maatregelen om het milieu te besparen. Dankzij ons speciale transport worden de snijbloemen vers afgeleverd. Heeft u vragen over onze snijbloemen? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 (0)418 56 14 20 of +31 (0)6 20 61 36 87.

transport-3
transport-2

Bestel direct:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid