Stuur ons een bericht en krijg dezelfde dag antwoord! Uitsluitend bedoeld voor bloemisten en groothandelaren.

Whatsapp ons direct

Seizoensbloemen

flower-icon

20 Jaar Ervaring

flower-icon

Piccolo specialist

flower-icon

Moderne Faciliteiten

Home » Seizoensbloemen

Seizoensbloemen Zaltbommel

Seizoensbloemen haalt u natuurlijk bij Van de Werken Lisanthuskwekerij B.V. in Zaltbommel, dé leverancier van onder meer de enkelbloemige lisianthus uit de Piccolo serie. Daarnaast koopt u bij ons ook de Claire Light Pink en de Excaliber White in. Voor welke seizoensbloemen u ook kiest, u bent altijd verzekerd van producten waar stevigheid en houdbaarheid centraal staan. En dat is hetgeen waar de bloemisten op uw veiling naar kijken.

Seizoensbloemen in verschillende kleuren van de leverancier

Koop u graag een of meerdere kleuren in? Wij bieden u een gevarieerd assortiment, met onder meer roze, paarse en witte seizoensbloemen uit de Piccolo serie. Bij het telen van iedere bloem staat stevigheid en houdbaarheid centraal én creëren we optimale omstandigheden waar de plant uit kan bloeien tot een lisianthus. Hierbij kunt u denken aan voldoende licht, water en de juiste temperatuur.

Verkoop hoogwaardige kwaliteit bij u op de bloemenveiling

Uiteraard wilt u de bloemisten op uw bloemenveiling de beste kwaliteit aanbieden. Onze planten groeien op een ziektevrije bodem, waardoor u verzekerd bent van bloemen van de beste kwaliteit. Daarnaast vervoeren wij iedere avond verse bestellingen door Nederland én naar Duitsland door middel van eigen transport.

Zijn wij binnenkort uw leverancier voor seizoensbloemen?

Interesse in het plaatsen van een bestelling? Als leverancier zijn we u graag van dienst met het leveren van seizoensbloemen. Geef uw wensen met betrekking tot uw bestelling per mail aan ons door via info@vdwerkenlisianthus.nl. Wellicht rijdt onze chauffeur binnenkort ook een bestelling, vers uit de kwekerij, bij u voor. Ook voor vragen over ons assortiment staan we u graag via het genoemde e-mailadres te woord.

Bestel direct:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid