Stuur ons een bericht en krijg dezelfde dag antwoord! Uitsluitend bedoeld voor bloemisten en groothandelaren.

Whatsapp ons direct

Rozen kopen groothandel

flower-icon

20 Jaar Ervaring

flower-icon

Piccolo specialist

flower-icon

Moderne Faciliteiten

Home » Rozen kopen groothandel

Rozen kopen groothandel

Als bloemisten rozen kopen bij de groothandel, is kwaliteit een van grootste factoren waarop de aankoop wordt gebaseerd. De bloemen moeten namelijk voor zowel solitair gebruik als voor in een boeket of bloemenarrangement uitstekend tot hun recht komen. Kies daarom voor de lisianthus uit de Piccolo serie die u inkoopt bij Van de Werken Lisanthuskwekerij B.V. Waarom? Wij lichten het graag verder voor u toe.

Rozen kopen van hoge kwaliteit voor uw groothandel in Zaltbommel

Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak weten wij als geen ander onder welke omstandigheden de lisianthus optimaal kan groeien. In een looptijd van 10 weken groeien de planten, op 10 centimeter afstand van elkaar, uit tot een prachtige lisianthus en zorgen wij voor de juiste temperatuur, voldoende water en voldoende licht.

Meer dan negen miljoen takken per jaar

Jaarlijks kweken wij ruim negen miljoen takken, waardoor u eenvoudig een grote hoeveelheid rozen voor uw groothandel kunt kopen. Ons assortiment bestaat uit de enkelbloemige lisianthus uit de Piccolo serie, maar ook de Claire Light Pink en Excaliber White rozen kunt u voor uw groothandel bij ons kopen. U kiest uit maar liefst negen verschillende kleuren.

Wij vertrekken iedere avond naar de bloemengroothandel

Wist u dat wij een eigen vrachtwagen voor geconditioneerd vervoer hebben? Hiermee rijden wij iedere avond naar onder meer Flora Holland in Aalsmeer en Flora Holland vestiging Eelde. Vervoeren wij binnenkort ook uw bestelling naar uw bloemenhandel? Plaats uw bestelling door een e-mail te sturen naar info@vdwerkenlisianthus.nl.

Bestel direct:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid