Stuur ons een bericht en krijg dezelfde dag antwoord! Uitsluitend bedoeld voor bloemisten en groothandelaren.

Whatsapp ons direct

Lisianthus zaden

flower-icon

20 Jaar Ervaring

flower-icon

Piccolo specialist

flower-icon

Moderne Faciliteiten

Home » Lisianthus zaden

Lisianthus zaden Zaltbommel

Het kweken van een lisianthus begint met de juiste zaden. Vanaf het moment dat de plant de grond ingaat, moet het groeiproces nauwkeurig gemonitord worden. Van de Werken Lisanthuskwekerij B.V. in Zaltbommel heeft jarenlange ervaring met dit proces en biedt hierdoor voor uw groothandel lisianthus van uitstekende kwaliteit aan.  U kiest bij ons uit maar liefst negen kleuren uit de Piccolo serie.

Hoe worden lisianthus zaden geplant?

In dertien weken groeit het zaadje tot plant bij een externe kwekerij. Daarna ontvangen wij de planten in onze hoge kas van ruim 2 hectare en start het proces. Op onze ziektevrije bodem worden de planten op 10 centimeter afstand van elkaar gepland en in 10 weken groeien de planten uit tot een lisianthus. Uiteraard met voldoende licht, water en de juiste temperatuur.

Het transport van de kwekerij naar de bloemenveiling

U wilt de lisianthus, gekweekt met zaden, in topstaat ontvangen bij uw veiling. Daarom transporteren wij vanuit de kas rechtstreeks met eigen geconditioneerd transport. Onze chauffeur rijdt iedere avond naar verschillende veilingen, zoals de veiling in Aalsmeer en het Plantion in Ede. Komen wij binnenkort ook bij uw bloemenveiling langs?

Bekijk het ruime aanbod online

Wij richten ons voornamelijk op de enkelbloemige lisianthus uit de Piccolo serie, maar ook de Claire Light Pink en Excaliber White behoren tot ons assortiment. Naar welke lisianthus, die extern wordt gekweekt met zaden, gaat uw voorkeur uit? Geef uw bestelling door per e-mail via info@vdwerkenlisianthus.nl.

Bestel direct:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid