Stuur ons een bericht en krijg dezelfde dag antwoord! Uitsluitend bedoeld voor bloemisten en groothandelaren.

Whatsapp ons direct

Lisianthus wit

flower-icon

20 Jaar Ervaring

flower-icon

Piccolo specialist

flower-icon

Moderne Faciliteiten

Home » Lisianthus wit

Lisianthus wit

De lisianthus is via Van de Werken Lisanthuskwekerij B.V. verkrijgbaar in maar liefst negen verschillende kleuren, zoals roze, paars en wit. De bloem staat symbool voor dankbaarheid, waardoor het voor veel bloemisten dé bloem is om te verwerken in een prachtig boeket of arrangement. Onze bloemen van hoogstaande kwaliteit zijn bij verschillende bloemenveilingen in Nederland en Duitsland zeer geliefd. Bij u binnenkort ook?

Kies uit negen verschillende soorten lisianthus, waaronder in het wit

Wij kweken voornamelijk de enkelbloemige lisianthus uit de Piccolo serie. Gemiddeld telen we zes tot negen verschillende kleuren en leveren wij de volgende soorten lisianthus in het wit:

Koop dagelijks de meest verse bloemen in Zaltbommel

Wist u dat wij iedere avond de lisianthus uit de Piccolo serie, bijvoorbeeld in het wit, richting verschillende bloemenveilingen transporteren? Hierbij kunt u denken aan Flora Holland in Aalsmeer, maar onze bloemen zijn ook in te kopen bij het Plantion in Ede, Flora Holland in Eelde en aan de veiling Rhein-Maas in het Duitse Landgard.

Welke bloemen koopt u binnenkort in?

Heeft u vragen over een van onze soorten lisianthus die wij in het wit kweken in de Piccolo serie? Wilt u graag weten welke bloemen u morgen of elders deze week kunt verkopen? Of heeft u overige vragen? Onze medewerkers staan u voor vragen of het plaatsen van een bestelling graag te woord via info@vdwerkenlisianthus.nl.

Bestel direct:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid