Lisianthus kwekerij

20 Jaar Ervaring

Piccolo specialist

Moderne Faciliteiten

Lisianthus kwekerij

Enkelbloemige en kleinbloemige lisianthus planten van de kwekerij

Lisianthus kwekerij Van de Werken uit Zaltbommel is een familiebedrijf, gespecialiseerd in het kweken van de lisianthus. Wij richten ons specifiek op de enkelbloemige en kleinbloemige lisianthus planten. Jaarlijks kweken wij ruim negen miljoen takken, die we bij diverse bloemenveilingen aanbieden. Consumenten kunnen onze bloemen bij de bloemist kopen.

Meer dan 40 jaar ervaring in het telersvak

Ons specialisme in het kweken van de lisianthus planten komt tot uiting in onze expertise, moderne faciliteiten en machines. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring met het product en zitten al meer dan veertig jaar is het telersvak. Onze hoge kas met een oppervlak van ruim 2 hectare bij de kwekerij is volledig toegerust op het kweken van de lisianthus. Met een volledig en modern arsenaal aan (assimilatie) licht mogen wij ons tot de koplopers in de branche rekenen.

Welke variant koopt u op de veiling?

Stevigheid, houdbaarheid en teeltwijze staan centraal tijdens het kweken van onze planten. Op de veiling vindt u diverse lisianthus planten, afkomstig van onze kwekerij. Hierbij kunt u denken aan de Claire Light Pink, Piccolo Jade en Excaliber White. Welke bloem u ook inkoopt, met de eindeloze mogelijkheden zijn de lisianthus planten uitstekend geschikt voor iedere bloemist.

Bestel direct:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid