Stuur ons een bericht en krijg dezelfde dag antwoord! Uitsluitend bedoeld voor bloemisten en groothandelaren.

Whatsapp ons direct

Kwekerij bloemengroothandel

flower-icon

20 Jaar Ervaring

flower-icon

Piccolo specialist

flower-icon

Moderne Faciliteiten

Home » Kwekerij bloemengroothandel

Kwekerij bloemengroothandel Zaltbommel

Van de Werken Lisanthuskwekerij B.V. is dé kwekerij voor iedere bloemengroothandel gevestigd in Zaltbommel. Grote en kleine leveringen verzorgen wij dankzij het kweken in een hoge kas van ruim 2 hectare. Hierbij richten wij ons voornamelijk op de enkelbloemige lisianthus uit de Piccolo serie. Welke kleuren koopt uw bloemengroothandel in bij onze kwekerij?

Welke bloemen uit de Piccolo serie haalt u bij de kwekerij voor uw bloemengroothandel?

Binnen de Piccolo serie kweken wij diverse kleuren, zoals rood, geel, wit en paars. Maar daarnaast kweken we ook de Excaliber White en Claire Light Pink. Voor welke bloem u ook kiest, u bent altijd verzekerd van bloem die zich voor zowel solitair in een vaas als met meerdere bloemen in boeketten uitstekend leent.

Van plant tot bloem in 10 weken

Voordat wij de lisianthus uit de Piccolo serie vanuit de kwekerij naar de bloemengroothandel transporteren, kweken wij eerst een plant tot volwaardig bloem. Dit gebeurt in een tijdsbestek van 10 weken op een ziektevrije bodem. Dit combineren wij met ultieme omstandigheden zoals een juiste temperatuur, voldoende water en voldoende licht.

Geef uw bestelling per mail aan ons door

Interesse in het plaatsen van een bestelling voor uw bloemengroothandel? Onze medewerkers lichten graag de mogelijkheden die wij u te bieden hebben per e-mail via info@vdwerkenlisianthus.nl toe. Rijdt onze chauffeur binnenkort ook naar uw bloemengroothandel met geconditioneerd transport?

Bestel direct:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid