Stuur ons een bericht en krijg dezelfde dag antwoord! Uitsluitend bedoeld voor bloemisten en groothandelaren.

Whatsapp ons direct

Kerstbloemen kwekerij

flower-icon

20 Jaar Ervaring

flower-icon

Piccolo specialist

flower-icon

Moderne Faciliteiten

Home » Kerstbloemen kwekerij

Kerstbloemen kwekerij Zaltbommel

Voor kerstbloemen hoeft u niet langer op zoek te gaan naar een kwekerij. Van de Werken Lisanthuskwekerij B.V. in Zaltbommel heeft meer dan twintig jaar ervaring en levert diverse kleuren lisianthus aan grote en kleine bloemenveilingen. Welke kleuren koopt u in voor uw bloemenveiling? Geef het aan ons door en wellicht rijden wij binnenkort ook naar uw adres met eigen transport.

Kies uit verschillende kleuren kerstbloemen, rechtstreeks geleverd uit de kwekerij

Naast dat u bij ons kiest uit de Claire Light Pink en de Excaliber White, richten wij ons hoofdzakelijk op de enkelbloemige lisianthus uit de Piccolo serie. Kies uit een gevarieerd kleurenpallet met maar liefst negen kleuren, waaronder rode, paarse gele en witte kerstbloemen uit de kwekerij. Interesse in het inkopen van deze kleuren? Wij staan u graag te woord voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling.

Bloemen voor solitair gebruik en voor een arrangement of bloemstuk

Een groot voordeel van lisianthus bloemen voor bloemisten uit de Piccolo serie, is dat deze zowel voor solitair gebruik als voor een boeket of bloemenarrangement uitstekend te gebruiken zijn. Nadat u een keuze heeft gemaakt uit ons assortiment, vervoeren wij uw bestelling met geconditioneerd transport naar uw bloemenveiling.

Kweken volgens de juisten omstandigheden

De combinatie van voldoende licht, de juiste temperatuur en voldoende water zorgt voor de ideale omstandigheden voor de kerstbloemen in onze kwekerij. Wilt u meer weten over een van onze producten of wilt u een bestelling plaatsen? In beide gevallen staan wij u te woord via info@vdwerkenlisianthus.nl.

Bestel direct:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid