Stuur ons een bericht en krijg dezelfde dag antwoord! Uitsluitend bedoeld voor bloemisten en groothandelaren.

Whatsapp ons direct
flower-icon

20 Jaar Ervaring

flower-icon

Piccolo specialist

flower-icon

Moderne Faciliteiten

Home » Het bedrijf

Het bedrijf

Lisianthuskwekerij Van de Werken uit Zaltbommel is een familiebedrijf, gespecialiseerd in het kweken van de lisianthus. Wij richten ons specifiek op de enkelbloemige en kleinbloemige lisianthus. Jaarlijks kweken wij ruim 9 miljoen takken, die we bij diverse bloemenveilingen aanbieden. Consumenten kunnen onze bloemen bij de bloemist kopen.

Waarom lisianthus?

De lisianthus is een frisse, vrolijke en bijzondere bloem die voor vele doeleinden geschikt is: als monobos, in boeketten, in bruidswerken of rouwboeketten. Het kweken van de lisianthus is even interessant als uitdagend. Vanaf de dag dat het plantje de grond in gaat, vereist het uiterste zorg en toewijding.

diensten-1
diensten-2

Specialist in lisianthus

Ons specialisme in het kweken van de lisianthus komt tot uiting in onze expertise, moderne faciliteiten en machines. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring met het product en zitten al meer dan veertig jaar in het telersvak. Onze hoge kas van ruim 2 hectare is volledig toegerust op het kweken van de lisianthus. Met een modern arsenaal aan licht mogen wij ons tot de koplopers in de branche rekenen.

Voorbereiding grond

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis viverra vitae odio quis rutrum. Maecenas vulputate mi sed maximus gravida. Morbi efficitur libero ac mattis placerat. Suspendisse id condimentum neque. Sed varius, mauris et molestie molestie, dui velit sollicitudin tellus, vel hendrerit ipsum lectus a nunc. Maecenas convallis purus eu massa imperdiet imperdiet. Nam malesuada nec augue quis laoreet. Donec interdum, quam quis fermentum lacinia, arcu risus aliquam leo, at fringilla leo magna vitae orci. Nunc nec mauris a libero varius lacinia.

diensten-2

Bestel direct:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid