Stuur ons een bericht en krijg dezelfde dag antwoord! Uitsluitend bedoeld voor bloemisten en groothandelaren.

Whatsapp ons direct

Groothandel seizoensbloemen

flower-icon

20 Jaar Ervaring

flower-icon

Piccolo specialist

flower-icon

Moderne Faciliteiten

Home » Groothandel seizoensbloemen

Groothandel seizoensbloemen in Zaltbommel

Wilt u voor uw groothandel seizoensbloemen inkopen? Dan is de kans groot dat u de verse bloemen van Van de Werken Lisanthuskwekerij B.V. bent tegengekomen. Iedere avond transporteren wij met geconditioneerd vervoer naar verschillende groothandels, zoals de veiling Rhein-Maas in het Duitse Landgard en Flora Holland vestiging Eelde. Hierdoor is het voor ons ook geen enkel probleem om de seizoensbloemen naar uw groothandel te transporteren.

Kies voor uw groothandel uit verschillende seizoensbloemen

Met meer dan 20 jaar ervaring in het kwekersvak hebben wij tot op heden een gevarieerd aanbod opgebouwd. Als uitgangspunt gebruiken wij de enkelbloemige lisianthus uit de Piccolo serie, waarbij u kiest uit maar liefst negen verschillende kleuren. Daarnaast bieden wij ook de Claire Light Pink en Excaliber white. Naar welke bloemen gaat uw voorkeur uit?

Geconditioneerd transport van A naar B

Stevigheid en houdbaarheid spelen tijdens ons teeltproces een grote rol. Onze seizoensbloemen in uitstekende kwaliteit bij uw groothandel bezorgen speelt minstens een zo grote rol. Daarom transporteren wij met een eigen vrachtwagen voor geconditioneerd vervoer. Waar is uw groothandel gevestigd waarnaar wij mogen transporteren?

Stel uw vragen per mail

Wilt u graag een bestelling bij ons plaatsen voor een van onze bloemen uit de Piccolo serie? Of heeft u op voorhand vragen over een van onze bloemen? In beide gevallen staan we u graag te woord als u een e-mail stuurt naar info@vdwerkenlisianthus.nl.

Bestel direct:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid