Stuur ons een bericht en krijg dezelfde dag antwoord! Uitsluitend bedoeld voor bloemisten en groothandelaren.

Whatsapp ons direct

Bloemen inkopen groothandel

flower-icon

20 Jaar Ervaring

flower-icon

Piccolo specialist

flower-icon

Moderne Faciliteiten

Home » Bloemen inkopen groothandel

Bloemen inkopen groothandel

Een grote partij bloemen inkopen voor uw groothandel? Dan wilt u verzekerd zijn van een ruime keuze, snelle levering én hoogwaardige kwaliteit. Dat is precies wat u van onze kwekerij uit Zaltbommel kunt verwachten. Bij Van de Werken Lisianthus B.V. kan zowel een grote als kleine groothandel bloemen inkopen. Hierdoor kunnen consumenten onze bloemen gewoon bij de bloemisterij kopen. Bekijk onze Piccolo serie met maar liefst negen verschillende soorten online en plaats uw bestelling.

Bloemen van hoogwaardige kwaliteit inkopen voor uw groothandel in Zaltbommel

Een bloemisterij koopt bij uw groothandel bloemen van hoogwaardige kwaliteit. Tenminste, als u uw bestelling bij ons plaatst. Onze chauffeur rijdt iedere avond bestellingen vers van de kwekerij door heel Nederland. Wij rijden met een eigen vrachtwagen voor geconditioneerd vervoer en leveren aan onder meer Flora Holland (vestiging Eelde) en aan de veiling Rhein-Maas in het Duitse Landgard.

Dé groothandel met een ruime keuze voor een bloemisterij

Wij richten ons hoofdzakelijk op de enkelbloemige lisianthus uit de Piccolo serie. Dit is een onmisbare bloem voor iedere bloemist, aangezien de bloem zowel voor solitair gebruik als in boeketten een uitstekende uitkomst is. Zorg ervoor dat een bloemisterij in uw groothandel niets tekortkomt en koop diverse kleuren lisianthus bij ons in. Denk hierbij aan kleuren als wit, paars, roze en geel.

Een prachtige lisianthus in dertien weken

Door de ziektevrije bodem waar wij op kweken en de ideale omstandigheden zoals voldoende water, licht en de juiste temperatuur, groeien onze planten in dertien weken uit tot een prachtige lisianthus. Wilt u meer weten over onze bloemen, voordat u deze gaat inkopen voor de groothandel voor een bloemisterij? Kom met ons in contact en stuur ons een e-mail via info@vdwerkenlisianthus.nl. Het is ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via de telefoonnummers +31 (0)418 56 14 20 en +31 (0)6 20 61 36 87.

Bestel direct:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid