Stuur ons een bericht en krijg dezelfde dag antwoord! Uitsluitend bedoeld voor bloemisten en groothandelaren.

Whatsapp ons direct

Home ยป Assortiment

Piccolo specialist

Door het uitgebreide Piccolo assortiment is kwekerij Van de Werken Lisianthus een specialist op het gebied van de lisianthus. Het kweken van de lisianthus is een secuur werkje. Vanaf het moment dat de plant in de grond gepland wordt, moet het groeiproces nauwkeurig gemonitord worden. Dankzij de nauwkeurigheid kan een hoge kwaliteit worden geleverd.

De stappen die doorlopen worden door de Piccolo specialist

Door de hoogwaardige kwaliteit die wij leveren, kunnen wij onszelf Piccolo specialist noemen. Dit begint natuurlijk al bij het bewerken van de grond. Voordat de plantjes de aarde in gaan wordt de grond bewerkt. Het plant vak wordt gefreesd en gestoomd om schadelijke ziektes uit te bannen. De lisianthus plantjes worden op een afstand van tien centimeter van elkaar gepland. In tien weken worden deze plantjes een prachtige lisianthus. Kwekerij Van de Werken richt zich hoofdzakelijk op het kweken van de enkelbloemige lisianthus uit de Piccolo serie. Naast de enkelbloemige lisianthus wordt ook de Excaliber White aangeboden. Deze unieke soorten zijn alleen verkrijgbaar bij een Piccolo specialist. Gemiddeld telen we zes tot acht verschillende kleuren.

Kies uw favoriete lisianthus

Wij vinden het erg belangrijk om ons assortiment continu te verbeteren. Bestel nu uw favoriet en laat uw bestelling door heel Nederland bezorgen. Met onze speciale vrachtwagen zorgen wij dat de hoogwaardige kwaliteit behouden wordt. Heeft u vragen over ons assortiment voordat u een bestelling plaatst? Neem contact met ons op en stel uw vragen. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)418 56 14 20 of +31 (0)6 20 61 36 87.

1

Piccolo Violet

1

Piccolo Rose

1

Piccolo White

Bestel direct:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid